Spring naar content

De leergang

Aankomend jaar hebben we 20 plekken beschikbaar voor de leergang van Onzekere Zaken. Futurist Tessa Cramer en performance kunstenaar Marjolijn Zwakman begeleiden je graag in de Doolhofmethode zodat je leert werken met onzekerheid in jouw organisatie.

Praktisch 

  • We komen in 2024 vijfmaal bij elkaar, startend vanaf september
  • Tessa en Marjolijn bieden hun kennis en kunde over De Doolhofmethode aan. Denk daarbij aan werkvormen, begeleidingsvaardigheden, en voorwaarden om te werken met onzekerheid
  • Vijf inspirerende voorlopers worden uitgenodigd om ons mee te nemen in de omgang met onzekerheid die zij tegenkomen in hun praktijk
  • Elke organisatie is anders, iedereen werkt aan diens eigen praktijkvraagstuk (curriculumvernieuwing, een studiedag organiseren etc.) en wij ontwerpen daarop met jou interventies op maat

 

Mandaat en kosten 

Er zijn 20 plekken beschikbaar, per organisatie mogen er meerdere mensen deelnemen, waarbij er één aanspreekpunt is. Om deel te nemen hebben we één criterium: een schriftelijke intentieverklaring namens de leidinggevende die jou het mandaat geeft om de verworven inzichten te implementeren. Als jij dit mandaat hebt kun je zelf deze intentieverklaring tekenen.

Voor de vijf bijeenkomsten waarin je wordt begeleid in De Doolhofmethode en de op maatgemaakte interventies doe je een investering (prijs op aanvraag). Dit kan bijvoorbeeld uit het professionaliseringsbudget van jouw organisatie.

Nieuwsgierig? 

We gaan graag het gesprek aan met voorlopers in onderwijsvernieuwing die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan de leergang de Doolhofmethode.

Ben je geïnteresseerd om met je organisatie één van de plekken in te nemen? Laat het ons weten via dit formulier en wij nemen vervolgens contact met jou op.

>> TERUG NAAR ‘AAN DE SLAG’